DOMOVPOGOJIPOMOČKONTAKTKOŠARICA

Cena:

Vse cene so v EUR ter vključujejo 22% davek na dodano vrednost (DDV). Navedene cene veljajo izključno za nakupe opravljene preko spletne trgovine. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri nakupu v spletni trgovini.

Možnost vračila:

Če z nakupom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, lahko naročen izdelek vrnete v 15 dneh od prevzema brez pojasnila. Blago mora biti nepoškodovano in v originalni embalaži. Stroške poštnine nosi kupec. Vrednost blaga, brez stroškov dostave, vam bomo vrnili najkasneje v roku 15 dni od vrnitve izdelka na vaš račun, katerga morate ob vračilu navesti.

Reklamacije:

V kolikor je izdelek, ki ste ga prejeli poškodovan ali neoupraben, vas prosimo, da ga v roku 10 dni pošljete na naslov našega skladišča. Poštnino v tem primeru krijemo mi. Izdelek vam bomo zamenjali.

Osebam mlajšim od 18 let ne prodajamo alkohola in tobačnih izdelkov.

Pošiljki priložite kopijo računa in opis napake oz. poškodbe izdelka. Če je napaka oz. poškodba nastala zaradi nepravilnega ravnanja z izdelkom, izdelka ne moremo zamenjati.

Blago lahko vrnete po pošti na naslov:

D&DD Novo mesto, d.o.o.
Vrhovčeva ulica 18

8000 Novo mesto

Način plačila:

Po povzetju: ob prevzemu pošiljke plačate poštemu uslužbencu vrednost pošiljke in strošek poštnine, pošta pa bo za vas izvršila plačilo. Pošti Slovenije plačate provizijo po veljavnem ceniku.

Dostava:

Izdelke, ki so na zalogi boste prejeli najkasneje v sedmih dneh od naročila. V kolikor naročenih izdelkov ne bo možno dostaviti v roku vas bomo o tem obvestili.

Varovanje osebnih podatkov:

V spletni trgovini TESA STORE spoštujemo zasebnost obiskovalcev.

Vsi podatki, ki jih vpišete za potrebe naročila so nuji in izključno potrebni za pravilno izvršitev naročila ter jih ne uporabljamo v druge namene in jih ne posredujemo tretjim osebam.


Coyright Tesa store...